Vi som jobbar på WE

johanna-webb.jpg

Johanna Lundqvist

Operativ Chef & Instruktör

johanna@wehalsa.se 076-007 85 70
Träningsglädje och passion är två av mina ledord.
Jag hittade min passion för träning i gruppträningssalen redan tidigt i livet, och har under åren fått följa med på resan och se den positiva utvecklingen i branschen.
Att få chansen att ge energi och inspirera andra människor till hälsa och välmående är fantastiskt. Glädjen och den härliga känslan i kroppen efter ett genomfört träningspass är svårslagen.
Ni hittar mig både i Knivsta och Sigtuna och med all säkerhet som gästinstruktör på någon av våra många klasser som vi på WE erbjuder.
anna_andersson.jpg

Anna Andersson

Sälj/medlemsansvarig och instruktör

anna@wesigtuna.se 073-303 56 56
Mitt fokus är att ta hand om dig som WE-medlem och få dig att känna dig välkommen. Jag har en lång bakgrund som instruktör och jobbar för att vi alla ska stärka hälsan, själen och framförallt - ha roligt i träningssalen! Mig träffar ni som sälj/medlemsansvarig för WE samt som instruktör i WE Dance, Soma Move®, WE Box och WE Cykel.
linda.jpg

Linda Willes

Gruppträningskoordinator och instruktör

linda@wesigtuna.se
Jag är en energi- och glädjespridare som vill inspirera och motivera. Det är en stor ära att få arbeta med kunniga och positiva medarbetare och möta WEs medlemmar dagligen. Mig träffar ni både i receptionen och på WE Core, WE Cykel samt WE Power!
anita_rappich.jpg

Anita Rappich

Instruktör

Min tanke med träning är att Alla ska kunna träffas, träna och umgås.
WEs vision stämmer helt och fullt med det; d.v.s. WE (vi alla) är välkomna till en ny mötesplats i Sigtuna. Jag kommer spinna loss med WEs medlemmar.
sara_liden-e1525252200123.jpg

Sara Lindén

PT och instruktör

sara@wesigtuna.se 070-720 08 84
Jag är en träningsglad tjej som inte räds utmaningar.
Att få jobba på WE, tillsammans med hela teamet är ett stort steg för min egen personliga utveckling, äntligen får jag jobba med människors träning och hälsa.
Mig möter du som instruktör i Senior Easyline och We Circle.
b2b57f95-cd6d-4e73-b94a-334c52f0505e.jpeg

Anton Roberte

PT och instruktör

anton@wesigtuna.se 072-324 40 51
My career in the health & fitness started after a personal weight loss of 50kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication & hard work. Today I can't imagine a life without physical activity because I know and feel the difference it makes. My favorite types of training are traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuilding, cross-fit, HIIT, circuit training, calisthenics & boxing.
I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer & Group Class Instructor for WE Circle, WE HIIT and WE Mamma-Barn.
camilla_lundin.jpg

Camilla Lundin

Instruktör

Jag har jobbat med gruppträning sedan 80-talet då jag främst tränade dans och aerobic. Träningen har varit en konstant även om passen förändrats och arbetsplatserna. På WE ser jag att jag kan få nya utmaningar och trampa loss med WEs medlemmar på WE Cykel-pass.
diana_lahdo1.jpg

Diana Lahdo

Instruktör

På WE har jag större möjlighet att hjälpa kunden hela vägen, med bl. a rätt faciliteter och kompetent personal. WE Care helt enkelt.
Vi ses på Zumba® och WE Circle.
ernst_grabow.jpg

Ernst Grabow

Instruktör

Jag har tränat i hela mitt liv med inom många olika sporter. WE känns nytt, kul och fräscht. Med en skön hemma-känsla blir det lätt att träna, vara social. Som en i WE-gänget ser jag fram emot att möta medlemmar i vår Easyline-hörna.
johan_simonsson.jpg

Johan Simonsson

Idrottsfysiolog

johan@wesigtuna.se 070-638 14 94
Jag är en universitetsutbildad idrottsfysiolog som kan hjälpa dig med allt inom träning, exempelvis rehabilitering av skador om du har haft oturen att få en skada. Skadeförebyggande träning (prehabilitering) för enskild individ eller lag.
Upplägg av träningsplanering för vecka, månad eller år. Kosten har stor betydelse för din prestation. Här hjälper jag dig att nå dina mål oavsett om du vill gå ner i vikt, bibehålla vikt eller öka i vikt med anpassad kostplanerings upplägg just för dig. Detta kan med fördel göras tillsammans med en långsiktig träningsplanering.

Jag driver också WE testcenter där du kan mäta din kroppssammansättning med en modern bioimpedansmätare. En mätning är ett fantastiskt hjälpmedel då man får reda på var man rent kroppsligt är just nu. Efter mätningen sitter vi ner och samtalar där jag hjälper dig att lägga upp en träningsplanering. Två till tre månader senare kommer du tillbaka och mäter dig igen, då kan du med lätthet se dina framsteg.

Ska du göra en prestation som t ex ett maratonlopp, vasaloppet eller liknande så måste du ha koll på dina pulszoner. I mitt moderna testlabb mäter jag din Vo2 max (maximala syreupptagningsförmåga) eller blod laktat genom cykel eller löptester. Då får du reda på dina pulszoner och kan optimera din träning på ett mycket effektivare sätt.

Jag hjälper dig även med personlig träning så om du vill ha hjälp att komma i ditt livs form vad gäller kroppslig balans, kondition, bygga muskler m.m - kontakta mig så hjälper jag dig att nå dina mål.
Välkommen!
marielle.jpg

Marielle Brolin

Instruktör

Jag valde att jobba på WE för att jag känner att det är en plats för energi, glädje och en stor kunskapsbank för träning och hälsa. Jag gör allt jag kan för att boosta WEs medlemmar med Vinyasa- och SeniorYoga för en bra start på dagen samt hålla cykelklasser med ös i!
mia_gustafsson.jpg

Mia Gustafsson

Instruktör

Jag är så glad att få vara en del av detta fantastiska träningsställe, med både kvalíté, grymma lokaler och fantastiska medarbetare. WE är gymmet med familjekänsla dit man trivs att gå. Här leder jag pass med fokus på styrka. Jag önskar att fler förstod vilken extremt potent medicin träning är. Tillsammans med en god kost och bra återhämtning kan du betydligt oftare klara dig från att träffa mig i mitt arbete till vardags som distriktsläkare. Forskningen visar att den som är regelbundet aktiv förlänger livet med ca 7 år jämfört med en inaktiv person, förutom att den förbättrar kvalitén betydligt på samtliga levnadsår.
nette.jpg

Nette Blomgren

Instruktör

Äntligen ett gym med hjärta och kärlek till kunden men likväl instruktören.
Här kommer jag tillsammans med WEs medlemmar att träna, svettas och ha kul och som pricken över i finns ett ”vardagsrum” där man kan hänga och umgås. Är utbildad Eleiko Strength Coach Level 1 och har en stor passion för träning med skivstång. Vi ses på Seniorklasser, WE Circle, WE Fit och WE HIIT!
tessan_johansson.jpg

Tessan Berkovits

PT och instruktör

tessan@wesigtuna.se 070-768 06 88
Jag älskar känslan träning ger mig.
Att jobba som PT är ett uppdrag jag tar mig an med äkta engagemang. Alla klienter har unika förutsättningar och min drivkraft ligger i att assistera dem att nå sina individuella mål på deras villkor.

Det är en fantastisk förmån att få jobba på WE, där fokus inte enbart ligger på fysisk träning utan där stor hänsyn också tas till att vi ibland behöver stanna upp och bara vara. Att umgås och landa helt enkelt.

Vi ses på Zumba® och WE Core!
jonas_eriksson.jpg

Jonas Eriksson

Medlem och ägare

jonas@wehalsa.se
WE är ett ställe som vi saknat i Sigtuna, och som stadens invånare förtjänar. Vi utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
niklas_wikegard.jpg

Niklas Wikegård

Medlem och ägare

niklas@wehalsa.se
Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.
8bab2747-1ce3-43b8-901d-a729612899aa.jpeg

Anders Blomgren

Instruktör

Jag är en driven småbarnsförälder som arbetar i Försvarsmakten som Officer. Mycket av mitt arbete består av träning så det är en naturlig del av mitt liv. Jag är utbildad som tränare i Försvarsmakten samt utbildad Crossfit Level 1 och Level 2 coach. Mitt mål är att alla som går på mina pass regelbundet ska ställas inför nya utmaningar! Vi ses på WE Fit!
tilda.jpg

Tilda Söderberg

Instruktör

På WE finns det en fantastisk gemenskap och jag är glad över att få vara en del av det. Jag tycker att träning handlar om att ha roligt och att jobba efter egen förmåga. WE är en plats där vi inspirerar och motiverar varandra så att den egna förmågan utmanas. Vi ses på Jumping och Body Pump®!
josefine.jpg

Josefine Jansson

Kiropraktor

Yrket som kiropraktor är fantastiskt. Att ha ett ansvar gentemot mina patienter och med mina kunskaper kunna hjälpa dem från smärta och stelhet i kroppen ger mig oerhört mycket som terapeut.
Det är en härlig känsla att vara en del av WEs team i en underbar miljö.
therese.jpg

Therese Petterson

Instruktör

Jag är väldigt glad att få vara en del av WE Sigtuna.
Mitt motto är att träning ska vara roligt och ge ny energi. Vi ses på Body Pump® och Easylinepassen. Ibland dyker jag även upp i cykelsalen och bränner av ett pass.
Vi ska ha kul tillsammans på WE.
ulf.jpg

Ulf Kronke

Instruktör

Fokus hos mig ligger på cykel och att ge dig som WE medlem ett utmanande cykelpass. Effektiv och rolig träning som ger snabbt resultat vare sig du vill träna hjärtat eller bränna hundratals kcal. Välkommen på en härlig resa i WEs cykelsal!
c9db099e-0973-40e2-8d60-02ffa34b9f84.jpeg

Andreas Jansson

Instruktör

Träning ger mig glädje och ny energi. Viktig del i min träning är att ha kul, men också viktigt att utmana sig själv och tänja på gränserna och våga prova nya träningsformer.
Att vara instruktör på WE är något jag är väldigt stolt över, det är en helt fantastisk träningsanläggning. Vi ses på Jumping och WE Box!
a2d8bc1c-c8aa-4247-8027-023817f627ee.jpeg

Therese Höjermark

Instruktör

Den härliga stämningen på WE som både medlemmar och medarbetare bidrar med är fantastisk o magisk att vara en del av. Mig möter du på Yogan som är baserad på Hatha som är grunden till all fysisk yoga men också har en del inslag av Vinyasa flow. Välkomna!
88f79ef9-c8b6-42c3-8412-71d69ac0f3b6.jpeg

Pia Josefsson

PT och instruktör

pia@wesigtuna.se 073-322 62 62
Mina ledord som personlig tränare är rörelsekvalitet och rörelseglädje. Det är detaljerna i vårt rörelsemönster som avslöjar våra svagheter, och noggrannhet lönar sig. Detaljerna ska sitta perfekt innan jag tar mina klienter vidare till nästa nivå!
Jag älskar verkligen att röra på mig och jag hoppas att den känslan smittar av sig på mina klienter. Jag vill att alla ska längta till träningen och uppleva rörelse som något lustfyllt. Vi gillar alla olika upplägg och jag lägger mycket engagemang på att anpassa träningsupplägget till mina klienters behov och förutsättningar. Jag gör gärna korta, tidseffektiva pass och uteträningspass för att nämna några exempel. Allt för att mina klienter ska lyckas nå sina mål och finna en självklar plats för fysträning i vardagslivet.
Jag har en bakgrund som professionell golfspelare och golfspelare. Är du intresserad av att bli en bättre golfspelare i gymmet – hör av dig!
78ba47b1-9c94-48ad-9ece-00be75e98150.jpeg

Karolina Holst

WEME-ansvarig och instruktör

För mig handlar träning om hälsa och energi, det är viktigt att glädje genomsyrar allt vi gör! Tycker man att det är tråkigt att träna så gör man det inte. Därför gör jag alltid mitt yttersta för att vi ska ha kul när vi ses - skratt, svett och träningsvärk möts du av på mina pass!
Mig träffar du i receptionen, på WE Box och i Easyline-hörnan.
fca764e4-2dc3-42ae-b169-b2de86ead4cd.jpeg

Christian Blixt

PT

christian@wesigtuna.se 073-5118963
Med en bakgrund inom idrotten så var intresset för prestation det som drev mig in i yrket. Genom erfarenhet har innebörden av prestation förändrats. Jag vill hjälpa människor att vilja prestera för att förbättra sin vardag vare sig det är för elitidrott , familj, äventyr eller karriär. Jag vill hjälpa dig att hitta just din väg till dina mål.

Jag vill att träning ska vara rolig och effektiv och jag arbetar mycket med skivstänger, kettelbells, TRX, bollar och gummiband. Allt från enklare till mer avancerade övningar.
alex.jpg

Alexej Obraztsov

Instruktör

Vi ses på WE Team!
micke.jpg

Mikael Haage

Instruktör

Vi ses på Yoga!
8582624d-ac81-4cd7-bf9a-8871e3e02b63.jpeg

Ida Runnedal

Instruktör

WE ses på WE Ungdom Jumping och Jumping samt i receptionen och i vår barnpassning WEME!