Vi som jobbar på WE

sara_liden.jpg

Sara Lindén

Platschef och instruktör

sara@wesigtuna.se 070-720 08 84
Jag är en träningsglad tjej som inte räds utmaningar.
Att få jobba på WE, tillsammans med hela teamet är ett stort steg för min egen personliga utveckling, äntligen får jag jobba med människors träning och hälsa på heltid.
Mig möter du i min roll som platschef och instruktör i Body Pump®, Senior Easyline och We Circle.
anna_andersson.jpg

Anna Andersson

Sälj/medlemsansvarig och instruktör

anna@wesigtuna.se 073-303 56 56
Mitt fokus är att ta hand om dig som WE-medlem och få dig att känna dig välkommen. Jag har en lång bakgrund som instruktör och jobbar för att vi alla ska stärka hälsan, själen och ha roligt. Jag jobbar som sälj/medlemsansvarig och instruktör i WE Dance, Soma Move®, WE Box och WE Cykel.
anita_rappich.jpg

Anita Rappich

Instruktör

Min tanke med träning är att Alla ska kunna träffas, träna och umgås.
WEs vision stämmer helt och fullt med det; d.v.s. WE (vi alla) är välkomna till en ny mötesplats i Sigtuna. Jag kommer spinna loss med WEs medlemmar.
b2b57f95-cd6d-4e73-b94a-334c52f0505e.jpeg

Anton Roberte

PT och instruktör

anton@wesigtuna.se 072-324 40 51
My career in the health & fitness started after a personal weight loss of 50kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication & hard work. Today I can't imagine a life without physical activity because I know and feel the difference it makes. My favorite types of training are traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuilding, cross-fit, HIIT, circuit training, calisthenics & boxing.
I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer & Group Class Instructor for WE Cirkel & WE HIIT.
camilla_lundin.jpg

Camilla Lundin

Instruktör

Jag har jobbat med gruppträning sedan 80-talet då jag främst tränade dans och aerobic. Träningen har varit en konstant även om passen förändrats och arbetsplatserna. På WE ser jag att jag kan få nya utmaningar och trampa loss med WEs medlemmar på WE Cykel-pass.
diana_lahdo1.jpg

Diana Lahdo

Instruktör

På WE har jag större möjlighet att hjälpa kunden hela vägen, med bl. a rätt faciliteter och kompetent personal. WE Care helt enkelt.
Vi ses på Zumba®, Soma Move® och WE Circle.
ernst_grabow.jpg

Ernst Grabow

Instruktör

Jag har tränat i hela mitt liv med inom många olika sporter. WE känns nytt, kul och fräscht. Med en skön hemma-känsla blir det lätt att träna, vara social. Som en i WE-gänget ser jag fram emot att möta medlemmar i vår Easyline-hörna.
johan_simonsson.jpg

Johan Simonsson

Testmaestro

johan@wesigtuna.se 070-638 14 94
Att få möjlighet att arbeta med det man har en stor passion för i en miljö man känner sig hemma och få göra detta tillsammans med mycket kompetenta medarbetare som alla strävar mot samma mål, att hjälpa dig nå dina mål är häftigt. Jag kommer jobba med att utföra en mängd olika uthållighetstester på WEs Testcenter.
linda.jpg

Linda Willes

Instruktör

linda@wesigtuna.se
Jag är en energi- och glädjespridare som vill inspirera och motivera. Däför har jag valt att vara med och bidra till Sigtunas nya mötesplats och det känns spännande. Det är en stor ära att få arbeta med kunniga och positiva medarbetare och möta WEs medlemmar dagligen. Jag kommer köra WE Core, WE Cykel och WE Power samt möta er i receptionen.
marielle.jpg

Marielle Brolin

Instruktör

Jag har valt att jobba på WE för att jag känner att det är en plats för energi, glädje och en stor kunskapsbank för träning och hälsa. Jag ska göra allt jag kan för att boosta WEs medlemmar med Vinyasa och SeniorYoga för en bra start på dagen samt hålla en spinningklass med ös i.
mia_gustafsson.jpg

Mia Gustafsson

Instruktör

Jag är så glad att få vara en del av detta fantastiska träningsställe, med både kvalíté, grymma lokaler och fantastiska medarbetare. WE är gymmet med familjekänsla dit man trivs att gå. Här leder jag pass med fokus på styrka. Jag önskar att fler förstod vilken extremt potent medicin träning är. Tillsammans med en god kost och bra återhämtning kan du betydligt oftare klara dig från att träffa mig i mitt arbete till vardags som distriktsläkare. Forskningen visar att den som är regelbundet aktiv förlänger livet med ca 7 år jämfört med en inaktiv person, förutom att den förbättrar kvalitén betydligt på samtliga levnadsår.
nette.jpg

Nette Blomgren

Instruktör

nette@wesigtuna.se
Äntligen ett gym med hjärta och kärlek till kunden men likväl instruktören.
Här kommer jag tillsammans med WEs medlemmar att träna, svettas och ha kul och som pricken över i finns ett ”vardagsrum” där man kan hänga och umgås. Vi ses på Seniorgympa och WE Circle!
tessan_johansson.jpg

Tessan Johansson

PT och instruktör

tessan@wesigtuna.se 070-768 06 88
Jag älskar känslan träning ger mig.
Att jobba som PT är ett uppdrag jag tar mig an med äkta engagemang. Alla klienter har unika förutsättningar och min drivkraft ligger i att assistera dem att nå sina individuella mål på deras villkor.

Det är en fantastisk förmån att få jobba på WE, där fokus inte enbart ligger på fysisk träning utan där stor hänsyn också tas till att vi ibland behöver stanna upp och bara vara. Att umgås och landa helt enkelt.

Vi ses på Zumba® och Soma Move®, WE Cykel, WE Core, Jumping samt Mamma- träning.
jonas_eriksson.jpg

Jonas Eriksson

Medlem och ägare

jonas@wesigtuna.se
WE är ett ställe som vi saknat i Sigtuna, och som stadens invånare förtjänar. Vi utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
niklas_wikegard.jpg

Niklas Wikegård

Medlem och ägare

niklas@wesigtuna.se
Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.
np_person_man.jpg.jpeg

Anders Blomgren

Instruktör

Jag är en driven småbarnsförälder som arbetar i Försvarsmakten som Officer. Mycket av mitt arbete består av träning så det är en naturlig del av mitt liv. Jag är utbildad som tränare i Försvarsmakten samt utbildad Crossfit Level 1 trainer. Mitt mål är att alla som går på mina pass regelbundet ska ställas inför nya utmaningar! Vi ses på WE Fit!
tilda.jpg

Tilda Söderberg

Instruktör

På WE finns det en fantastisk gemenskap och jag är glad över att få vara en del av det. Jag tycker att träning handlar om att ha roligt och att jobba efter egen förmåga. WE är en plats där vi inspirerar och motiverar varandra så att den egna förmågan utmanas. Vi ses på Jumping och Body Pump®!
josefine.jpg

Josefine Jansson

Kiropraktor

Yrket som kiropraktor är fantastiskt. Att ha ett ansvar gentemot mina patienter och med mina kunskaper kunna hjälpa dem från smärta och stelhet i kroppen ger mig oerhört mycket som terapeut.
Det är en härlig känsla att vara en del av WEs team i en underbar miljö.
therese.jpg

Therese Petterson

Instruktör

Jag är väldigt glad att få vara en del av WE Sigtuna.
Mitt motto är att träning ska vara roligt och ge ny energi. Vi ses på Body Pump® och Easylinepassen. Ibland dyker jag även upp i cykelsalen och bränner av ett pass.
Vi ska ha kul tillsammans på WE.
maria_s.jpg

Maria Lindhe Sheridan

Instruktör

We, där man träffas, tränar och trivs som bäst. Att få vara en del som instruktör i detta proffsiga gäng är ett privilegium. Jag är utbildad PT i Australien och har Cert III och IV från Institutet of Fitness. På WE kör jag WE Cykel och Easyline.
ulf.jpg

Ulf Kronke

Instruktör

Fokus hos mig ligger på cykel och att ge dig som WE medlem ett utmanande cykelpass. Effektiv och rolig träning som ger snabbt resultat vare sig du vill träna hjärtat eller bränna hundratals kcal. Välkommen på en härlig resa i WEs cykelsal!
np_person_man.jpg.jpeg

Andreas Jansson

Instruktör

Träning ger mig glädje och ny energi. Viktig del i min träning är att ha kul, men också viktigt att utmana sig själv och tänja på gränserna och våga prova nya träningsformer.
Att vara instruktör på WE är något jag är väldigt stolt över, det är en helt fantastisk träningsanläggning. Vi ses på Jumping och WE Box!
no_person_woman.jpg.jpeg

Therese Höjermark

Instruktör

Den härliga stämningen på WE som både medlemmar och medarbetare bidrar med är fantastisk o magisk att vara en del av. Mig möter du på Yogan som är baserad på Hatha som är grunden till all fysisk yoga men också har en del inslag av Vinyasa flow. Välkomna!
88f79ef9-c8b6-42c3-8412-71d69ac0f3b6.jpeg

Pia Josefsson

PT och instruktör

pia@wesigtuna.se 073-322 62 62
Mina ledord som personlig tränare är rörelsekvalitet och rörelseglädje. Det är detaljerna i vårt rörelsemönster som avslöjar våra svagheter, och noggrannhet lönar sig. Detaljerna ska sitta perfekt innan jag tar mina klienter vidare till nästa nivå!
Jag älskar verkligen att röra på mig och jag hoppas att den känslan smittar av sig på mina klienter. Jag vill att alla ska längta till träningen och uppleva rörelse som något lustfyllt. Vi gillar alla olika upplägg och jag lägger mycket engagemang på att anpassa träningsupplägget till mina klienters behov och förutsättningar. Jag gör gärna korta, tidseffektiva pass och uteträningspass för att nämna några exempel. Allt för att mina klienter ska lyckas nå sina mål och finna en självklar plats för fysträning i vardagslivet.
Jag har en bakgrund som professionell golfspelare och golfspelare. Är du intresserad av att bli en bättre golfspelare i gymmet – hör av dig!